Pages

nuffnang

Sunday, March 6, 2011

Makan beras krap krap macam tuu je??

Awak pernah tak jumpa orang yang suka makan beras? Makan beras macam mana? Makan beras yang mentah mentah tuuu. Yang tak masak bertukar menjadik nasik lagi tu.

Pernah dengar tak? Atau pernah jumpa tak orang macam nie? Atau awak sendiri yang hantu beras?

Hehehhe.

Saya kenal orang yang suka sangat makan beras nie masa saya degree tahun lepas. Seorang kawan saya nie suka sangat makan krap krap beras tu. Saya pun terkejut dengan hobinya tu. Sebab tak pernah terserempak kat mana mana lagi sebelum sebelum nie dengan orang yang hobinya makan beras.

Hehehhe.

Tak silap saya hari tu saya ada tengok rancangan Fuuhh. Alaa yang Awal Ashaari jadik tukang hosnya tuu. Part selongkar beg artis. Selongkar punya selongkar beg artis tu tetiba terjumpa beras dalam plastik. Si artis tu cakap ah:

"Seronok kunyah beras nie. Time time mulut terasa gatal nak kunyah kunyah something ambik jek beras ni gigit gigit. Sedap"

Errrr. Sedap ke?

Saya tak pernah pulak try. Nak try tapi beras tu cepat sangat masaknya. Hehehe.

Artis mana? Entahlah. Kalau tak silap saya Noni AF lah kot. AF berapa pun saya tak tahu.

Awak pernah ke makan beras? Elok ke makan macam tu jek?

Hati kechixx: Nak try makan udang mentah lah. Eyuuuuuuuuuuuuu.;)

1 comment:

:: noremy bte rahmat :: said...

hehehe..

tingat kat akk nyer kawan..mmg sua makan beras mentah..

xau elok ke tak..rs mcm tak jer..